The Book Pond
1083 recensioner
4500870 besök
Wrapped up in you
pixel
Carole Matthews
Framsidesbild
3
Språk: pixel Engelska
Svensk titel: pixel Ej utgiven på svenska
Bokförlag: pixel Sphere
Utgiven: pixel 2011
ISBN: pixel 978-0-7515-4509-8
Julchicklitten är en fin tradition där årets kandidat blev Wrapped up in you av Carole Matthews. Boken handlar om Janie, nyligen singel och hårfrisörska i mycket liten småstad med små krav på tillvaron. Hon klipper sina kunder, går hem till sin TV och ser en film på kvällarna med grannen Mike, som helt uppenbart har en crush på henne, vilket går Janie helt förbi.

"Är det så här livet ska vara", undrar hon ibland och går med på att hennes bästa vän ordnar en blind date. Efter att den slutat i total katastrof bestämmer hon sig för att inte ägna mer tid åt att försöka hitta en ny man utan åker i stället på semester till Kenya, där hon blir upp över öronen förälskad i sin guide Dominic - som är masaikrigare...

Som ett litet paket i sig med snöflingor, röd text och granar utlovar Wrapped in you stora doser julmys. Antal sidor som Wrapped up in you handlar om julen: cirka 0. Sponant måste jag säga att det är en mycket märklig marknadsföring.

Nåväl, när man väl släpper det, så är det en småputtrig bok med en oväntad handling: masaikrigare möter brittisk småstad där kulturella skillnader och fördomar ska stå emot nyfunnen kärlek. Det är inte chick lit i genrén most witty och det är ett medelvärde på romantikfaktorn, men det är en helt ok passing-time-novel - som passar alla tider på året.

A-Lo, 2013
Skriv en kommentar
Namn:
URL/Hemsida:
Siffran sju:
Kommentar: