The Book Pond
1083 recensioner
4420696 besök
Skjut i mörker
pixel
Carolyn Hougan
Framsidesbild
1
Språk: pixel Svenska
Originaltitel: pixel Shooting in the dark
Bokförlag: pixel Bonniers
Utgiven: pixel 1986
ISBN: pixel 91-0-048146-7
Jag fortsätter att läsa om böcker som jag aldrig recenserade. Ibland kan man undra varför, eftersom många av dem visar sig vara ett slöseri med tid. Som den här.

Jag hittade den när jag rensade ut en garderob hemma hos föräldrarna och mindes faktiskt ingenting. Men den handlar i alla fall om amerikanskan Claire som blir lämnad av sin man, och några timmar senare har bokat en resa till Amsterdam för att komma bort. Det dröjer inte många timmar så har hon inlett en ny affär med en journalist, blivit insyltad i en internationell konspiration och måste fly för sitt liv.

Tror jag i alla fall. Intrigen till den här historien är så tillkrånglad att jag otroligt svårt att hänga med. Till bokens försvar ska jag kanske tillägga att jag läste den runt midnatt varje kväll och då är jag knappast som mest skärpt.. Men om man bortser från CIA- och spionvinklingen, så finns det inget eller ingen annan i boken som engagerar mig särskilt mycket, så det blir mycket svårt att hitta några ljuspunkter med den här. Det blir ett bottenbetyg.

------------------

Ej recenserad vid första läsningen mars 1987

A-Lo, 2008
Skriv en kommentar
Namn:
URL/Hemsida:
Siffran sju:
Kommentar: